Meta vrea să cripteze aplicația Messenger pentru Quest VR

Meta vrea să cripteze aplicația Messenger pentru Quest VR
scris 17 mai 2022

Update-ul v40 căștile de realitate virtuală Quest VR va aduce, printre alte, criptarea end-to-end a comunicațiilor sub formă de test.

Meta a început să testeze criptarea comunicațiilor realizate cu aplicația Messenger pentru Quest VR. Compania americană va folosi și în acest caz cel mai bun standard, E2EE, care criptează transferul de date de la un capăt la celălalt al convorbirii.

În prezent, testul este realizat cu participarea unui număr limitat de utilizatori, înainte de a se ajunge la versiunea finală, care va fi disponibilă pentru toți utilizatorii aplicației.

Apple testează primul iPhone cu USB-C CITEȘTE ȘI Apple testează primul iPhone cu USB-C

Funcția E2EE este capul de afiș al update-ului v40, care aduce și alte îmbunătățiri pentru căștile Quest VR.

Printre altele, sunt lansate o serie întreagă de noi funcții pe partea audio, inclusiv opțiunea reglării balansului, iar accesul la aplicațiile instalate va putea fi securizat cu un strat suplimentar - dincolo de PIN-ul pentru deblocare, pentru a accesa anumite aplicații va putea fi setat un anumit șablon, similar celui de pe smartphone-uri.

Update-ul v40 este acum disponibil pentru căștile de realitate virtuală a ale companiei, însă, criptarea va continua să fie testată și nu se cunoaște dată lansării acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
criptare
messenger
quest vr