Microsoft clarifică: Aplicația Paint nu va fi eliminată, dar va avea “o nouă casă”

Microsoft clarifică: Aplicația Paint nu va fi eliminată, dar va avea “o nouă casă”
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 25 iul 2017

Microsoft nu renunță la aplicația Paint odată cu următoarea actualizare majoră de Windows 10, așteptată pentru această toamnă, însă aceasta va fi mutată în Windows Store, de unde va putea fi descărcată gratuit, a precizat marți grupul american.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urma informațiilor din presă privind o potențială eliminare a aplicației Paint din sistemul de operare, după 32 de ani de la lansare, Microsoft a precizat că aceasta va avea “o nouă casă”.

“MS Paint rămâne, dar va avea o nouă casă în curând, în Windows Store, unde va fi disponibilă gratuit”, a declarat Megan Saunders, director Microsoft, într-un post pe blogul companiei.

Miliardarul american Elon Musk: Înțelegerea lui Zuckerberg în privința inteligenței artificiale este limitată CITEȘTE ȘI Miliardarul american Elon Musk: Înțelegerea lui Zuckerberg în privința inteligenței artificiale este limitată

Saunders a adăugat că a fost impresionată de comentariile utilizatorilor pe social media, care au cerut Microsoft să nu renunțe la Paint.

“Este extraordinar să vezi atâta dragoste pentru vechea noastră aplicație“.

Microsoft a anunțat, ieri, că nu va mai actualiza Paint, aplicația fiind trecută pe lista produselor și serviciilor considerate învechite și care ar putea fi eliminate la actualizarea de sistem din toamnă.

Paint 3D, aplicație lansată în aprilie, va continua să fie actualizată și să primească noi funcții, a precizat Saunders.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
paint
aplicatie
windows store