Microsoft crește dimensiunea maximă a fișierelor care pot fi salvate în cadrul serviciilor cloud ale companiei

Microsoft crește dimensiunea maximă a fișierelor care pot fi salvate în cadrul serviciilor cloud ale companiei
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 ian 2021

Pentru că nu toți cei care au fost forțați în ultimul an să lucreze de acasă au de-a face cu fișiere de mici dimensiuni, ușor de trimis chiar și pe email, Microsoft crește, din nou, limita maximă a fișierelor care pot fi urcate în cadrul serviciilor sale online de business.

Urmărește-ne și pe Google News

Microsoft a anunțat o nouă creștere a dimensiunii maxime pentru fișierele pe care utilizatorii le pot salva sau trimite prin OneDrive, Teams ori SharePoint. Acestea pot ajunge acum și la 250GB.

Dacă pentru majoritatea utilizatorilor 250GB poate părea prea mult, există categorii profesionale care lucrează în mod constant cu fișiere de mari dimensiuni. Filmările 4K și 8K ori creațiile CAD sunt doar două exemple în acest sens.

Google oprește publicitatea politică referitoare la alegerile din SUA până cel puțin pe 21 ianuarie CITEȘTE ȘI Google oprește publicitatea politică referitoare la alegerile din SUA până cel puțin pe 21 ianuarie

În condițiile în care lucrul de acasă se prelungește din cauza pandemiei și ar putea deveni chiar normă pe viitor în multe domenii, posibilitatea salvării în cloud a fișierelor de mari dimensiuni este una dintre facilitățile importante de care anumite companii au nevoie.

În cazul OneDrive, noua limită va fi valabilă și pentru conturile personale, nu doar cele de business. Asta, bineînțeles, cu condiția ca utilizatorul să plătească pentru un spațiu de stocare suficient de mare.

Microsoft este la a doua creștere a dimensiunii maxime a fișierelor acceptate de serviciile sale de cloud. Inițial, limita era stabilită la 15GB. În iulie anul trecut, când deja un număr foarte mare oameni lucrau de acasă, limita a fost crescută la 100GB, pentru ca acum să ajungă la 250GB.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
fișiere
cloud