Microsoft integrează chatbot-ul Bing în tastatura SwiftKey

Microsoft integrează chatbot-ul Bing în tastatura SwiftKey
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 apr 2023

SwiftKey este cel mai nou produs Microsoft care primește integrarea cu noul chatbot al companiei, acesta fiind acum la un singur buton distanță pentru utilizatorii acestei tastaturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cea mai recentă versiune beta a tastaturii virtuale SwiftKey pentru Android, deținute de Microsoft, oferă acces rapid la chatbot-ul Bing, recent lansat de gigantul american.

Prin apăsarea unui buton de pe tastatura virtuală, utilizatorii pot scrie chatbot-ului Bing, care poate fi folosit și pentru rescrierea unor paragrafe de text într-un anumit ton.

Meta Platforms a publicat un model de inteligență artificială care poate alege obiecte individuale din interiorul unei imagini CITEȘTE ȘI Meta Platforms a publicat un model de inteligență artificială care poate alege obiecte individuale din interiorul unei imagini

Microsoft a confirmat mutarea, dar nu a putut spune când va ajunge această facilitate și pe versiunea pentru iOS a tastaturii. Microsoft anunța anul trecut că renunță la SwiftKey pentru iPhone, dar s-a răzgândit la scurt timp.

Microsoft a cumpărat SwiftKey în 2016 pentru 250 de milioane de dolari.

Tastatura virtuală este un loc foarte bun pentru integrarea unui chatbot, cu care utilizatorul comunică în scris. Pentru Microsoft, în mod special, care nu mai are un sistem de operare propriu, o integrarea mi directă ca aceasta pe un dispozitiv mobil nu se poate.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
chatbot
bing
swiftkey
android