Microsoft pregătește funcții noi pentru Windows 10

Microsoft pregătește funcții noi pentru Windows 10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 iun 2024

Deși se apropie de finalul vieții, Windows 10 va primi noi facilități, anunță Microsoft într-un mod complet surprinzător.

În vreme ce presează utilizatorii să renunțe la Windows 10 și să treacă la Windows 11, Microsoft, pe de altă parte, anunță că se pregătește să lanseze noi funcționalități pentru vechiul sistem de operare.

Urmărește-ne și pe Google News

În acest sens, Microsoft a redeschis sistemul de testare beta pentru Window 10, unde utilizatorii pot vedea noile facilități înainte de a fi implementate oficial.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Microsoft, acuzată de colectarea, în secret, a datelor personale ale copiilor CITEȘTE ȘI Microsoft, acuzată de colectarea, în secret, a datelor personale ale copiilor

Microsoft nu a spus și ce funcții va lansa, însă, nu ar fi exclus ca acestea să fie legate de inteligența artificială, pe care compania se concentrează atât de mult.

Are sens pentru Microsoft să facă acest lucru, ținând cont că Windows 10 încă are un mare număr de utilizatori, dacă vrea să noutățile sale de AI să fie expuse unui număr cât mai mare oameni.

Mutarea este neobișnuită pentru un sistem de operare care se apropie de finalul vieții. Suportul pentru acesta este programat a se încheia pe 14 octombrie 2025. De altfel, Microsoft anunța în martie 2023 că nu va mai lansa update-uri majore pentru Windows 10.

La 10 ani de când a fost lansat, Windows 10 are 68% cotă de piață, în vreme ce Windows 1 este abia la 28%.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10
ai