Microsoft resuscitează SwiftKey de iPhone

Microsoft resuscitează SwiftKey de iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 nov 2022

Tastatura SwiftKey este, din nou, disponibilă pentru download în App Store, deși Microsoft renunțase la dezvoltarea acesteia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SwiftKey a revenit surprinzător în App Store, de unde poate fi, din nou, instalată și folosită pe iPhone.

Asta după ce, la începutul lunii octombrie, Microsoft anunța că că elimină SwiftKey din App Store fără să ofere un motiv pentru acea decizie.

Angajații Apple nu sunt mulțumiți de planurile companiei de a afișa mai multe reclame pe iPhone CITEȘTE ȘI Angajații Apple nu sunt mulțumiți de planurile companiei de a afișa mai multe reclame pe iPhone

Acum, Microsoft spune că a decis să relisteze aplicația în magazinul oficial de aplicații pentru iPhone în urma feedback-ului primit de la utilizatori.

Microsoft a cumpărat SwiftKey în 2016, însă, anul acesta a neglijat versiunea de iPhone înainte de a anunța în octombrie că va renunța la aceasta.

Acum, compania a publicat în App Store o versiune mai veche a aplicației, ce are mai multe probleme de funcționare, de care utilizatorii se plâng de mai mult timp. Rămâne de văzut când vor fi rezolvate problemele actuale și când va fi lansată o nouă versiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
swiftkey
iphone