Elon Musk a început un sondaj pe Twitter pentru a-l aduce înapoi pe Trump pe platformă

Elon Musk a început un sondaj pe Twitter pentru a-l aduce înapoi pe Trump pe platformă
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 nov 2022

Elon Musk a început un sondaj pe Twitter cerând celor care îl urmăresc să voteze dacă să reintroducă pe platformă contul fostului președinte al SUA Donald Trump, primele rezultate arătând că aproximativ 60% au votat ”da”, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Vox Populi, Vox Dei”, a scris Musk pe Twitter, o expresie latină care înseamnă „vocea poporului este vocea lui Dumnezeu”, scrie News.ro.

Sondajul este deschis timp de 24 de ore.

Val de demisii la Twitter după ultimatumul de fidelitate dat de Elon Musk, compania „închide birouri” CITEȘTE ȘI Val de demisii la Twitter după ultimatumul de fidelitate dat de Elon Musk, compania „închide birouri”

Musk, noul proprietar al Twitter, a declarat în mai că va anula interdicția Twitter asupra lui Trump, al cărui cont a fost suspendat după atacul de anul trecut asupra Capitoliului din SUA. Musk a spus anterior că o decizie de a aduce înapoi contul lui Trump nu a fost încă luată și că Twitter a restabilit unele conturi controversate care au fost interzise sau suspendate, inclusiv site-ul satiric Babylon Bee și pe cel al comediantei Kathy Griffin.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter