Twitter a repus în funcțiune contul lui Donald Trump. Trump spune că nu este interesat să revină

Twitter a repus în funcțiune contul lui Donald Trump. Trump spune că nu este interesat să revină
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 nov 2022

Contul de Twitter al lui Donald Trump este, din nou, activ pe Twitter, după ce noul proprietar al platformei sociale și-a justificat decizia prin rezultatele unui sondaj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vineri, Elon Musk a postat pe Twitter un sondaj în care întreba utilizatorii dacă ar trebui restabilit contul fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump.

După 15 milioane de voturi, cu 51,8% dintre voturi în favoarea restaurării, Elon Musk a dat ordin angajaților rămași să restaureze contul fostului președinte.

UPDATE - Fostul președinte american Donald Trump a declarat, însă, că nu este interesat să revină pe Twitter, conform Reuters.
 
„Nu văd niciun motiv pentru asta”, a spus fostul președinte când a fost întrebat dacă intenționează să revină pe Twitter.
 
Contul de Twitter al lui Trump, care avea peste 88 de milioane de urmăritori înainte de a fi interzis pe 8 ianuarie 2021, a început să acumuleze adepți și a avut aproape 100.000 de urmăritori până sâmbătă la ora 22:00 ET. Unii utilizatori au susținut inițial că nu au putut urmări contul după ce a fost reactivat.
Peste 1.200 de angajați și-ar fi dat într-o singură zi demisia de la Twitter CITEȘTE ȘI Peste 1.200 de angajați și-ar fi dat într-o singură zi demisia de la Twitter

Twitter are 237,8 milioane de utilizatori, astfel că 15 milioane nu este o cifră reprezentativă, ci pare mai degrabă aleasă pentru a justifica o decizie deja luată de Musk.

De altfel, noul proprietar al companiei promitea la câteva zile de la preluarea Twitter că nu va lua decizii de acest gen decât după ce o comisie specială se va pronunța pe subiect.

Contul lui Donald Trump a fost blocat după atacul asupra Capitolului, din ianuarie 2021. Fostul președinte încă nu a postat pe Twitter după reinstaurare.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
donald trump
twitter