Microsoft va vinde update-uri de securitate pentru Windows 10 utilizatorilor finali

Microsoft va vinde update-uri de securitate pentru Windows 10 utilizatorilor finali
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 dec 2023

Pentru prima oară, după expirarea suportului pentru Windows 10, Microsoft le va oferi utilizatorilor care doresc să folosească în continuarea această versiune posibilitatea primirii contra costa a update-urilor de securitate.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

După ce suportul oficial pentru Windows 10 va înceta, pe 14 octombrie 2025, Microsoft va lansa ceea ce numește Extended Security Updates pentru utilizatorii finali.

Dacă doresc, aceștia, vor putea să plătească anual pentru încă cel mult trei ani de update-uri de securitate dedicate sistemului de operare Windows 10.

Threads revine pe creștere CITEȘTE ȘI Threads revine pe creștere

Microsoft a vândut pâna acum update-uri de securitate pentru companii, fiind prima oară când face același lucru și în cazul utilizatorilor finali.

Recent, Microsoft anunța că-și va revizui politica legată de Windows 10 și că va implementa și pe acest sistem de operare funcțiile de AI din seria Copilot.

Peste aproape doi ani, când suportul pentru Windows 10 va înceta, se vor împlini 10 ani de când acesta a fost lansat.

Microsoft nu a anunțat și prețurile pe care utilizatorii interesați de update-urile de securitate pentru Windows 10 vor trebui să le plătească.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10
update
securitate