MondlyKids, dezvoltată de doi brașoveni, a fost inclusă de Google în topul celor mai bune aplicații

MondlyKids, dezvoltată de doi brașoveni, a fost inclusă de Google în topul celor mai bune aplicații
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 dec 2017

Aplicația pentru învățarea limbilor străine MondlyKids, dezvoltată de startup-ul brașovean ATi Studios, a fost inclusă de Google, în luna decembrie, în topul celor mai bune aplicații Android pentru copii din lume.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Startup-ul ATi Studios, fondat în 2013 de frații brașoveni Alexandru și Tudor Iliescu, a devenit cunoscut la nivel internațional cu ajutorul programelor software prin care oamenii învață limbi străine. Cel mai cunoscut produs al celor de la ATi Studios este aplicația Mondly, care a fost descărcată, până în prezent, de peste 25 de milioane de ori pe PC, iPhone, iPad și dispozitive cu Android.  Mondly le permite utilizatorilor să învețe 33 de limbi străine, de la engleză, spaniolă și germană, la japoneză, ebraică și greacă.

În mai 2017, ATiStudios a lansat MondlyKids, varianta pentru copii a aplicației dedicată limbilor străine. Aplicația permite studierea a 33 de limbi străine, într-un mod interactiv.

Eurostat: Numărul firmelor românești cu peste 10 angajați care au și vânzări online - cel mai mic din UE CITEȘTE ȘI Eurostat: Numărul firmelor românești cu peste 10 angajați care au și vânzări online - cel mai mic din UE

Google Play, cel mai mare magazin de aplicații din lume, a inclus aplicația într-o secțiune dedicată celor mai bune aplicații în unele dintre cele mai mari regiuni și țări din lume precum Germania, Spania, Franța, Italia, Turcia, Rusia, Brazilia.

În toamnă, startup-ul a lansat aplicația Mondly și în realitatea virtuală (VR), pentru dispozitivele Google. Aplicația MondlyVR combină inteligența artificială cu tehnologia pentru recunoaștere vocală, fiind compatibilă cu platforma VR a Google - Daydream.

În vara acestui an, cei doi brașoveni au fost premiați de Facebook pentru aplicația de limbi străine, Mondly Languages, într-un concurs adresat startup-urilor. La acel moment, Mondly a primit premiul „Regional App of the Year” pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Tot în 2017, eu-startups.com a selectat Mondly printre primele zece din Europa, la categoria „educație”.

viewscnt
Afla mai multe despre
ati studios
mondly
mondlykids
google
google play
aplicație
limbi străine
brașov