Nagarro numește un român la conducerea operațiunilor din Europa de Est

Nagarro numește un român la conducerea operațiunilor din Europa de Est
scris 25 oct 2021

Nagarro, companie cu activitate în inginerie digitală și soluții tehnologice, care a preluat anul trecut iQuest în România, l-a numit pe Andrei Doibani în calitate de Managing Director pentru Europa de Est. Acesta va fi responsabil de crearea și implementarea strategiei regionale a companiei, respectiv operațiunile din Service Region Eastern Europe - care cuprinde, în prezent, România și Polonia.

Nagarro continuă consolidarea poziției în acest cluster regional, iar printre planurile de dezvoltare pe termen mediu se numără și extinderea către alte țări din Estul Europei. 

Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

În ultima perioadă, Nagarro și-a consolidat operațiunile în regiunea Europei de Est, motiv pentru care a pus bazele „Service Region Eastern Europe”, cu echipe dedicate, care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților globali.  În prezent, din acest segment fac parte România și Polonia, cu peste 930 de angajați în cele șapte locații: Cluj, Brașov, București, Sibiu, Craiova, Timișoara și Varșovia. Pe termen mediu, compania  vizează o dezvoltare a operațiunilor în regiune, respectiv extinderea către noi țări.

La nivel global, Nagarro are o echipă de peste 10.000 de oameni, respectiv birouri în 26 de țări - cu centre majore în România, Austria, Germania, India, China, Mexic, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite ale Americii. La finele anului trecut, compania a înregistrat venituri globale de peste 430 milioane euro. Totodată, anul 2020 a însemnat pentru Nagarro și un spin-off de la compania-mamă, listarea la bursă, precum și abordarea unei noi identități de brand.

viewscnt
Afla mai multe despre
nagarro
andrei doibani