Netflix va închide automat conturile inactive

Netflix va închide automat conturile inactive
scris 22 mai 2020

Compania Netflix a anunțat joi că a început să își notifice clienții care nu și-au mai folosit conturile de pe platformă de mai mult de un an că acestea vor fi închise, potrivit Variety.

Abonații inactivi în ultimele 12 luni sau mai mult vor fi întrebați dacă vor să își păstreze conturile. Dacă abonații nu confirmă, acestea vor fi automat suspendate.

Nou jucător: Startup-ul finlandez Happeo deschide birou în România și caută angajați. “Oameni talentați, o dorință de a reuși și mâncare delicioasă – România este o țară plină de potențial!” CITEȘTE ȘI Nou jucător: Startup-ul finlandez Happeo deschide birou în România și caută angajați. “Oameni talentați, o dorință de a reuși și mâncare delicioasă – România este o țară plină de potențial!”

Astfel de conturi inactive reprezintă mai puțin de 0,5% din întreaga bază a serviciului de streaming.

Odată ce Netflix va închide conturile inactive, vor fi menținute profilurile, preferințele de vizionare și detaliile conturilor timp de 10 luni, pentru ca în cazul în care un utilizator decide să își reia activitatea să îl poată repune în funcțiune așa cum era.

Reprezentanții companiei spun că măsura este una de bunăvoință: „Sperăm ca această nouă abordare să ajute oamenii să economisească niște bani munciți din greu”.

În același timp, prin aceasta, Netflix îi poate determina pe mulți să își reia activitatea pe platformă.

Platforma de streaming Netflix a înregistrat aproximativ 16 milioane de abonați în primul trimestru al anului 2020, fiind depășite estimările inițiale și stabilit un record privind câștigurile trimestriale. Această creștere a fost determinată și de pandemia de Covid-19.

Serviciul de streaming a transmis că, în total, are 182,9 milioane de abonați plătitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
conturi inactive