Nokia a înregistrat pierdere trimestrială pentru a treia oară consecutiv, de 125 milioane de euro

Nokia a înregistrat pierdere trimestrială pentru a treia oară consecutiv, de 125 milioane de euro

Sursa foto: Ifeelstock | Dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2016

Nokia a înregistrat pierdere în trimestrul încheiat pe 30 septembrie, pentru a treia oară consecutiv, de 125 de milioane de euro, după un profit net de 152 de milioane de euro în urmă cu un an, din cauza vânzărilor slabe de echipamente pentru rețele și a costurilor legate de preluarea Alcatel-Lucent, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania finlandeză a mai anunțat joi că va continua să își extindă portofoliul de produse pentru a compensa declinul de pe piața infrastructurii mobile, scrie News.ro.

Informațiile au dus la scăderea acțiunilor Nokia cu până la 7%.

Veniturile au crescut puternic, la 5,89 miliarde de euro, de la 3,04 miliarde de euro în urmă cu un an, reflectând achiziția Alcatel-Lucent.

Vodafone, amendată în Marea Britanie cu suma record de 4,6 mil. lire sterline pentru nereguli în relațiile cu clienții CITEȘTE ȘI Vodafone, amendată în Marea Britanie cu suma record de 4,6 mil. lire sterline pentru nereguli în relațiile cu clienții

În condițile încetinirii pieței echipamentelor de telecomunicații și a concurenței intense provenite din Asia, rezultatele obținute de Nokia în trimestrul al treilea indică o tendință la nivelul secteoului, după ce și producătorul suedez de echipamente de rețele Ericsson a raportat săptămâna trecută o pierdere trimestrială de 233 de milioane de coroane suedeze (26,1 milioane dolari).

viewscnt
Afla mai multe despre
nokia