Nou jucător: Compania americană Softlab360 a intrat în România

Nou jucător: Compania americană Softlab360 a intrat în România

Henry Zelikovsky, CEO si cofondator Softlab360

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 12 iul 2023

Compania americană de software Softlab360, specializată în soluții pentru sectoarele financiar și tehnologic, a intrat în România, extinzându-și prezența pe piața europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania a deschis un birou în apropiere de București. Echipa de ingineri și testeri software din România se va concentra pe sisteme de gestionare a riscurilor, sisteme de gestionare a criptoactivelor, tranzacționare electronică și alte soluții de gestionare a averii.

"Am evaluat o serie de opțiuni din Europa Centrală și am ales România datorită calității și concentrării înalte a resurselor inginerești, precum și a numărului mare de universități tehnologice și de unități de învățământ care continuă să pregătească absolvenții de inginerie”, anunță Henry Zelikovsky, cofondatorul și directorul general al Softlab360.

UE se pregătește pentru Web 4.0 și lumile virtuale. Comisia Europeană a adoptat strategia privind următoarea tranziție tehnologică CITEȘTE ȘI UE se pregătește pentru Web 4.0 și lumile virtuale. Comisia Europeană a adoptat strategia privind următoarea tranziție tehnologică

Zelikovsky a co-fondat Softlab360 în 2000. Compania a fuzionat cu Starpoint Solutions în 2002, unde a funcționat ca divizie de inginerie software până în 2021, când a devenit o entitate independentă.

Softlab360 are sediul în SUA și birouri în Ucraina și în România.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
softlab360
softlab360 romania
companie software