Nou jucător: Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru Adidas, Bayer, Honda, vine cu subsidiară în România

Nou jucător: Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru Adidas, Bayer, Honda, vine cu subsidiară în România
scris 29 nov 2019

Compania germană Retarus, furnizor de servicii cloud pentru companii ca Adidas, Bayer, Honda și Continental, s-a extins în România, cu o subsidiară deschisă la Timișoara.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

România devine astfel a 10-a piață externă pentru compania germană, după Australia, Austria, Elveția, Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Singapore și SUA.

Retarus (România) SRL, cu sediul la Timișoara, își va începe oficial activitatea pe 1 decembrie. Firma, cu o echipă inițială de 11 angajați, va deservi clienții internaționali ai diviziei de Business Integration Services, oferind și servicii de dezvoltare și de asigurare a calității.

Galaxy S11 ar putea avea o cameră foto de 108 MP și un ecran mult mai mare CITEȘTE ȘI Galaxy S11 ar putea avea o cameră foto de 108 MP și un ecran mult mai mare

“Am venit la Timișoara să creștem”, spune Martin Hager, fondatorul și directorul general al Retarus.

Compania germană a ales Timișoara în contextul în care în ultimii ani a colaborat cu o firmă din orașul de pe Bega, o parte dintre cei 11 angajați ai subsidiarei din România fiind transferați acum de la fostul partener.

Fondată în 1992, Retarus furnizează soluții cloud de managementul comunicării pentru e-mail, fax, SMS și EDI (schimb electronic de date – Electronic Data Interchange). Compania are sediul la Munchen și circa 350 de angajați. Printre clienții Retarus se numără Adidas, Bayer, BNP Paribas, Bosch, Continental, DHL, DZ BANK, Fujitsu, Goldman Sachs, Honda, Linde, PSA, Puma, Sixt, T‑Systems, Sony și Zeiss.

viewscnt
Afla mai multe despre
retarus
subsidiara romania
retarus timisoara
servicii cloud gestionare email
servicii edi
deschidere subsidiara