O româncă preia postul de CEO Vodafone în Cehia

O româncă preia postul de CEO Vodafone în Cehia
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 dec 2023

Românca Violeta Luca va fi noul șef al Vodafone în Cehia, având circa 20 de ani de experiență în poziții de conducere în vânzări, marketing și strategie în diverse companii.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Ea vine din poziția de CEO al Microsoft în Republica Cehă și Slovacia, post pe care l-a ocupat în urmă cu 3 ani.

Actualul CEO al Vodafone în Cehia, Petr Dvořák, a fost promovat în cadrul Grupului Vodafone anul acesta, iar Violeta Luca (43 de ani) îi va lua locul din ianuarie 2024.

EXCLUSIV UiPath se va implica în digitalizarea ANAF CITEȘTE ȘI EXCLUSIV UiPath se va implica în digitalizarea ANAF

Ea a lucrat și ca CEO al Microsoft în România, post preluat în noiembrie 2018.

Violeta Luca s-a alăturat echipei Microsoft România la începutul anului 2015, ca director de strategie, iar ulterior, până în 2017, a ocupat funcția de Director de Marketing și Operațiuni.

EXCLUSIV Bitdefender va investi în startup-uri din zona securității cibernetice din Europa. O nouă firmă a fost înființată CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Bitdefender va investi în startup-uri din zona securității cibernetice din Europa. O nouă firmă a fost înființată

Înainte de a se alătura echipei Microsoft România, Violeta Luca a ocupat funcții de vârf în managementul unor companii precum Metro C&C, Dante Internațional, Flanco Retail, Whirlpool Romania sau AIG.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
cehia