Octavian Pătrașcu investește în ConsultaClick

Octavian Pătrașcu investește în ConsultaClick
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 mai 2016

Investitorul și business developer-ul Octavian Pătrașcu investește în ConsultaClick, un startup dezvoltat în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

ConsultaClick este o platformă prin intermediul căreia utilizatorii își pot face rapid și în cunoștință de cauză programări medicale.

Platforma a fost ideea unui tânăr portughez, Duarte Champalimaud, care a suferit un accident grav de motocicletă, având nevoie de îngrijiri medicale, inclusiv fizioterapie, pentru a-și reveni complet. Cum programarea telefonică a unei consultații s-a dovedit complicată, Champalimaud a decis să creeze o platformă online în acest scop.

Astfel, ConsultaClick a fost lansată în 2011, în Portugalia. Un an mai târziu, aceasta a ajuns în România, iar din 2013 ConsultaClick este disponibilă și în Spania și Brazilia.

‘’ConsultaClick e un proiect cu impact social bazat pe tehnologie, inovație și educație. Cu o dezvoltare premiată, simplifică și creează transparență în interacțiunea medic-pacient, încurajând eficientizarea serviciilor medicale la nivel digital. Când unul dintre cei 4 fondatori ai ConsultaClick, în căutare de finanțare, mi-a prezentat pitch-ul în 2014, (povestea, viziunea și ceea ce realizaseră până atunci), am știut că acesta este genul de investiție total compatibilă cu obiectivele mele’’, a declarat Octavian Pătrașcu.

ConsultaClick oferă acces la serviciile a peste 3.900 de medici atât din sectorul public, cât și din cel privat și a peste 300 de clinici din toată țara și toate specializările.

Beneficiind de informațiile disponibile pe site, jumătate din cei peste 11.000 de utilizatori ConsultaClick au apelat în premieră la servicii medicale private. Utilizatorii pot oferi și citi feedback-ul lăsat pe site în urma consultărilor făcute prin intermediul ConsultaClick, ceea ce ușurează decizia alegerii serviciilor medicale disponibile.

Dincolo de cele 4 țări în care este disponibilă în prezent, platforma ConsultaClick vizează extinderea în alte 12 țări din Europa Centrală și de Est. Din strategia de dezvoltare face parte și stabilirea unor noi parteneriate care să crească numărul serviciilor medicale disponibile pe ConsultaClick.

viewscnt
Afla mai multe despre
octavian pătrașcu
consultaclick