Primul hardware produs de Spotify este o “chestie pentru mașină”

Primul hardware produs de Spotify este o “chestie pentru mașină”
scris 20 mai 2019

Car Thing este un dispozitiv care se conectează la bricheta unei mașini și permite șoferului să folosească Spotify la volan pe bază de comenzi vocale.

Spotify anunță că începe să testeze primul său produs hardware. Este un dispozitiv care facilitează controlarea muzicii și a podcast-urilor folosind comenzi vocale care încep cu “Hey, Spotify”.

Device-ul care se poate conecta atât la sistemul audio al mașinii, cât și la telefon prin Bluetooth va fi oferit spre testare unui număr limitat de utilizatori Premium din Statele Unite.

Numit Car Thing, primul hardware care poartă semnătura Spotify are un ecran circular care afișează melodiile și podcast-urile redate, alături de patru butoane ce pot fi setate pentru accesul rapid la listele preferate de melodii.

ULTIMA ORĂ Google suspendă afaceri pe care le are cu Huawei, mai multe aplicații dispar din telefoane. Impact în Europa. Intel și Qualcomm urmează să facă același lucru CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Google suspendă afaceri pe care le are cu Huawei, mai multe aplicații dispar din telefoane. Impact în Europa. Intel și Qualcomm urmează să facă același lucru

Într-o postare pe blogul companiei, Spotify spune că scopul principal în dezvoltarea acestui dispozitiv este să afle cum preferă utilizatorii să asculte muzică și podcast-uri.

Oficialii Spotify accentuează că hardware-ul în general nu este o prioritate și că focusul companiei este același: să rămână cea mai importantă platformă audio la nivel global.

Car Thing nu este prima facilitate pentru șoferi pe care Spotify o lansează. Aplicația de smartphone include deja un mod special pentru condus și, datorită unei relații foarte bune cu Google, aceasta este integrată și poate fi folosită direct în Google Maps și Waze.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
auto
muzica
streaming