Realworld Eastern Europe: Anul 2022 a fost unul încărcat pentru noi

Realworld Eastern Europe: Anul 2022 a fost unul încărcat pentru noi

Bogdan Hebean, Managing Director Realworld Eastern Europe

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2023

Realworld Eastern Europe, unul dintre jucătorii pieței locale de soluții de software, parte a holding-ului olandez Realworld Systems, a obținut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 milioane de lei (4 milioane de euro), în creștere cu 18% față de anul 2021, când a înregistrat un business de 16 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Această creștere a fost determinată, în primul rând, de un amplu proces de reorganizare internă și de mărirea echipei cu 25%, mai ales în zona de sales și de livrare.

ASBIS Romania are un nou General Manager CITEȘTE ȘI ASBIS Romania are un nou General Manager

Un alt factor care a condus la sporirea cifrei de afaceri a fost focusarea pe clienții existenți și optimizarea proiectelor desfășurate cu aceștia, dar și preluarea în portofoliu a unor noi companii, precum Swisscom.

„Anul 2022 a fost unul încărcat pentru noi, am fost antrenați în multe proiecte importante”, a declarat Bogdan Hebean, Managing Director Realworld Eastern Europe.

În 2022, cele mai multe activități s-au îndreptat către implementarea și dezvoltarea aplicației Smallworld  în cadrul principalilor operatori telecom din România, Germania, Elveția și Marea Britanie, precum și continuarea procesului de dezvoltare a acesteia alături de clienți, în inventarierea și documentarea rețelelor.

Farmec își mută întreaga producție la Apahida, unde ridică o nouă fabrică, cu peste 40 milioane euro. „Este o decizie istorică pentru Farmec.\ CITEȘTE ȘI Farmec își mută întreaga producție la Apahida, unde ridică o nouă fabrică, cu peste 40 milioane euro. „Este o decizie istorică pentru Farmec."

Pentru anul 2023, compania mizează pe o creștere a cifrei de afaceri cu 18%. Focusul Realworld va rămâne îndreptat către industriile în care deja are experiență, precum telecom, bancară sau cea producătoare.

Realworld Eastern Europe, companie fondată în 1998, este parte din holding-ul olandez Realworld Systems, cu prezență în Olanda, Marea Britanie, Germania, Ungaria, România, Africa de Sud, Indonezia, Australia și SUA.  

viewscnt
Afla mai multe despre
realworld eastern europe
software