Recent preluată de un fond american, Veeam Software anunță venituri mai mari și continuă extinderea în România

Recent preluată de un fond american, Veeam Software anunță venituri mai mari și continuă extinderea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2020

Veeam Software, producător de soluții de management și protecție a datelor, prezent în România, cumpărat recent de firma americană de venture capital Insight Partners, într-o tranzacție care evaluează compania la circa 5 miliarde de dolari, raportează creștere anuală și procente noi în cota de piață.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Veeam Software a anunțat o creștere veniturilor recurente anuale (ARR) de 21% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Veeam are circa 375.000 de clienți. Llicența universală VUL - (Veeam Universal License) a înregistrat o creștere de 97% a vânzărilor, în primul trimestru, comparativ cu perioada similară a anului trecut. 

Facebook a cumpărat Giphy pentru 400 de milioane de dolari CITEȘTE ȘI Facebook a cumpărat Giphy pentru 400 de milioane de dolari

„Continuăm să ne extindem prezența locală pentru a răspunde cererii tot mai mare pentru soluții de Cloud Data Management din întreaga regiune. Din 2015, echipa Veeam din București a crescut de la zero angajați la peste 600 de persoane și vom continua planurile de a atrage candidați în toate departamentele ”, spune Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.

Compania, originară din Moscova, dar cu sediul central în Elveția, a deschis biroul de la București în 2016, în urma unei investiții de 1 milion de euro.

Reprezentanții companiei declarau, anul trecut, că Veeam Software România dorește să ajungă la 600 de angajați în 2019.

Anul trecut, Veeam a atras o finațare de 500 de milioane de dolari, la care a participat și Insight Partners.

Cu sediul central în Baar (Elveția), Veeam Software a fost înființată în Moscova în anul 2006.

În urma preluării de către Insight Partners, sediul central va fi mutat în SUA.

Compania furnizează soluții de virtualizare, stocare și cloud pentru a permite companiilor să economisească timp, să atenueze și să reducă semnificativ capitalul și costurile operaționale. De asemenea, aplicațiile Veeam permit recuperarea rapidă a datelor, verificabilitatea acestora și acces complet la acestea.

viewscnt
Afla mai multe despre
veeam software
veeam
cloud
companie it