Centrul din București al Veeam Software, companie înființată la Moscova, dar cu sediul central în Elveția, se extinde

Centrul din București al Veeam Software, companie înființată la Moscova, dar cu sediul central în Elveția, se extinde
scris 3 sep 2019

Veeam Software Romania, furnizor de soluții pentru managementul si proțectia datelor în medii virtuale, se extinde cu 2.300 metri pătrați în Business Garden București, pentru a-și găzdui echipa aflată în creștere. Împreună cu cele trei etaje ocupate în AFI Park 5, Veeam Software atinge aproape 7.500 metri pătrați în România.

Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50% în acest an, ajungând astfel la 600 de angajați la sfârșitul anului 2019, față de 400 la începutul anului.

EXCLUSIV FOTO CTP pregătește achiziția Equest Logistic, la scurt timp după ce a cumpărat și A1 Business Park, din aceeași zonă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO CTP pregătește achiziția Equest Logistic, la scurt timp după ce a cumpărat și A1 Business Park, din aceeași zonă

Creșterea și extinderea locală continuă este în concordanță cu rezultatele puternice ale companiei-mamă. Veeam Sotfware tocmai a raportat o creștere anuală de 26% a veniturilor globale recurente pentru trimestrul II din 2019, în timp ce, recent, a depășit 1 miliard de dolari în înregistrările anuale.

Cu sediul central în Baar (Elveția), Veeam Software a fost înființată în Moscova de Ratmir Timashev în anul 2006.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
veeam software
protectis datelor