Reddit lansează o secțiune inspirată de la Instagram

Reddit lansează o secțiune inspirată de la Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 feb 2022

Considerată platforma socială cu cel mai mare potențial de creștere, Reddit lansează, pentru prima oară în ultimii doi ani, o nouă secțiune, numită Discover.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reddit anunță Discover, o nouă secțiune a rețelei sociale, care va afișa conținutul multimedia într-un format mai degrabă familiar celor care folosesc Instagram.

În noua secțiune vor fi afișate exclusiv imagini, GIF-uri animate și clipuri video. Fluxul va fi personalizat în funcție de preferințele observate la fiecare utilizator, însă conținutul este adus din toate colțurile rețelei sociale, nu doar din reddit-urile pe care utilizatorul le urmărește.

Meta a prezentat proiecte de inteligență artificială pentru crearea metaversului CITEȘTE ȘI Meta a prezentat proiecte de inteligență artificială pentru crearea metaversului

Așa cum sugerează și numele, noua secțiune își propune să ajute utilizatorul să descopere conținut și reddit-uri noi, la care nu ar fi ajuns din secțiunile de până acum ale platformei.

Focusarea pe conținut multimedia nu este nici ea întâmplătoare. Reddit, unde cele mai multe secțiuni au fost create în jurul comunicării în scris, încearcă să scoată în față și latura sa vizuală, cu imagini și clipuri video.

Noua secțiune va fi disponibilă doar în cadrul aplicației mobile, nu și pe versiunea de desktop. Oficialii companiei spun că, dacă aceasta va avea succes, este posibil ca aceeași abordare să fie aplicată și pentru alte secțiuni al platformei sociale.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
social media
multimedia