Rusia acuză Twitter de încălcarea legislației sale privind conținuturile interzise

Rusia acuză Twitter de încălcarea legislației sale privind conținuturile interzise
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2021

Rețeaua de socializare Twitter continuă să încalce legislația rusă privind conținuturile interzise, întrucât începând din anul 2017 nu a eliminat 2.862 de astfel de conținuturi, a semnalat Roskomnadzor, organismul rus de reglementare în sectorul comunicațiilor, relatează agenția EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai mult, Roskomnadzor menționează că rețeaua de socializare a ignorat cele peste 28.000 de atenționări care i-au transmise în acest sens de către autoritățile ruse, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Conform organismului rus de reglementare, din totalul conținuturilor interzise, 2.336 făceau referire la sinucidere ori incitare la sinucidere, 325 la pornografie infantilă și 174 la fabricarea și consumul de droguri.

Legislația rusă sancționează încălcarea normelor care impun eliminarea conținuturilor interzise cu amenzi cuprinse între 800.000 și 8.000.000 de ruble (echivalentul a între 10.750 și 108.000 de dolari).

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

De asemenea, Roskomnadzor a amintit că în caz de recidivă amenda poate ajunge până la o cincime din cifra de afaceri anuală a companiei delincvente.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
twitter