Samsung anunță când va lansa Galaxy S10 și Galaxy F

Samsung anunță când va lansa Galaxy S10 și Galaxy F
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 ian 2019

Cel de-al zecelea flagship din seria Galaxy precum și primul smartphone pliabil al celor de la Samsung ar urma să fie prezentate pe 20 februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform The Wall Street Journal, Samsung va organiza pe data de 20 de februarie două evenimente în paralel în care vor fi prezentate Galaxy S10, respectiv Galaxy F, primul smartphone pliabil al companiei.

Samsung va întrerupe din nou tradiția lansărilor în cadrul târgului Mobile World Congress și va organiza evenimente speciale celor două serii de smartphone-uri. Unul din evenimente va avea loc la Londra, iar celălalt în San Francisco.

Internauții vârstnici, mai înclinați să distribuie informații false pe Facebook CITEȘTE ȘI Internauții vârstnici, mai înclinați să distribuie informații false pe Facebook

Din informațiile de până acum, se pare că Galaxy S10 va fi disponibil în trei versiuni, plus o a patra numită Beyond X, cu un ecran mai mare și 1 TB spațiu intern de stocare.

Cele trei modele S10 vor avea ecrane care vor varia între 5,8 și 6,4 inch. De asemenea, numărul total al camerelor foto va fi de la trei la cinci. Asta înseamnă, că unul din modele ar putea avea două camere pe spate și una frontală, în vreme ce pe altul va exista o combinație fie de trei camere pe spate și două frontale, fie de patru pe spate și una frontală.

Viitorul flagship Samsung ar urma să folosească un senzor de amprente ultrasonic integrat în ecran și va putea încărca wireless alte dispozitive dacă utilizatorul se simte generos.

Galaxy S10 ar putea deveni și primul smartphone cu 12 GB memorie RAM, dacă informațiile obținute pe filiera producătorilor de componente se confirmă.

Experți în securitate cibernetică avertizează asupra unor noi atacuri periculoase ce vizează companii energetice și de transport CITEȘTE ȘI Experți în securitate cibernetică avertizează asupra unor noi atacuri periculoase ce vizează companii energetice și de transport

O altă premieră ar putea fi suportul 5G. S10 are toate șansele să devină primul smartphone compatibil 5G al producătorului coreean.

Primul smartphone Samsung pliabil se pare că se va numi Galaxy F și va da, cel mai probabil, naștere unei noi serii de telefoane în palmaresul producătorului coreean.

Galaxy F va avea un ecran 4,6 inch când este pliat și unul de 7,3 inch atunci când este desfăcut. Ecranul de 7,3 va putea fișa până la trei aplicații în paralel.

CEO-ul Samsung, DJ Koh, a stabilit deja un target de vânzări de un milion de exemplare pentru primul telefon pliabil al companiei, care se pare că va costa începând de la 1.770 de euro, ceea ce-l va transforma automat în cel mai scump smartphone al companiei coreene.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy s10
galaxy f