Samsung lansează o versiune a smartphone-ului Galaxy Note 10 cu suport blockchain

Samsung lansează o versiune a smartphone-ului Galaxy Note 10 cu suport blockchain
scris 6 sep 2019

Alături de cele două versiuni de Note 10, fiecare cu câte o variantă 5G, Samsung iese pe piață cu un al cincilea model al acestui flagship.

La mai puțin de o lună după prezentarea oficială seriei Galaxy Note 10, Samsung lansează o nouă versiune a acestui smartphone, una care targetează posesorii de monede digitale.

Această variantă va fi comercializată sub brandul KlaytnPhone, după platforma blockchain Klaytn.

YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii CITEȘTE ȘI YouTube va plăti în SUA o penalizare de 170 de milioane de dolari pentru că a colectat date de la copii

Ca și alte telefoane cu suport blockchain, această variantă a smartphone-ului Note 10 va include aplicații construite pe tehnologia blockchain, inclusiv un portofel pentru criptomonede.

În plus, cei care vor cumpăra dispozitivul se vor trezi și cu câteva monede virtuale Klay în portofelul digital.

Altfel, din punct de vedere tehnic, dispozitivul are aceleași dotări tehnice și același preț precum varianta standard de Galaxy Note 10.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
smartphone
blockchain
galaxy
note 10