Yahoo!, disponibil din nou în majoritatea zonelor din lume

Yahoo!, disponibil din nou în majoritatea zonelor din lume
scris 5 sep 2019

Platforma Yahoo! este din nou disponibilă în majoritatea zonelor din lume, doar utilizatori din Marea Britanie semnalau la ora locală 14.00 că încă întâmpină probleme la accesarea e-mail-ului.

Motivul pentru care site-ul și e-mail-ul Yahoo! nu au fost disponibile joi, de la ora României 09.30, este neclar, relatează News.ro.

Cei care au raportat problemele pe downdetector.com au semnalat în poporție de 61% că nu pot accesa site-ul și în poporție de 38% că nu pot intra în contul de e-mail.

Oficialii platformei Yahoo! nu au dat o explicație.

Decizie CJUE în caz similar celui de la Caracal: Firmele de telefonie trebuie să localizeze gratuit apelantul la 112. Chiar și când telefonul nu are SIM CITEȘTE ȘI Decizie CJUE în caz similar celui de la Caracal: Firmele de telefonie trebuie să localizeze gratuit apelantul la 112. Chiar și când telefonul nu are SIM

După câteva ore de la debutul situației, au publicat pe contul de Twitter: „Este posibil să nu reușiți să accesați unele dintre serviciile noastre. Prioritatea noastră acum este să reparăm asta. Apreciem răbdarea voastră”.

Mii de utilizatori din Asia, Africa, Europa și Statele Unite au semnalat joi probleme cu platforma Yahoo!.

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo