Samsung lansează un concurent pentru iPad Pro

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 aug 2019

Producătorul coreean a prezentat tableta Galaxy Tab S6, un produs high-end cu un preț pe măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Tableta cu ecran AMOLED de 10,5 inch și 2560 x 1600 pixeli rezoluție are la bază un chipset Snapdragon 855 și va fi disponibilă într-o versiune cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare respectiv o versiune cu 8GB și 256GB stocare. În ambele cazuri, spațiul de stocare poate fi suplimentat cu un card de memorie microSD.

Surprinzător pentru o tabletă, Galaxy Tab S6 are două camere pe spate: una de 13 MP și una ultra-wide de 5 MP. Este prima tabletă cu lentilă ultrawide, conform celor de la Samsung.

Camera frontală de 8 MP, în afară de selfie-uri, se va dovedi utilă și pentru conferințe video.

Piața smartphone-urilor scade pentru al șaptelea trimestru consecutiv CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor scade pentru al șaptelea trimestru consecutiv

Noua tabletă Samsung are o baterie de 7.040 mAh. S Pen, stylus-ul din dotare, are propria lui baterie de 0,35 mAh. Acesta se încarcă în 10 minute și oferă o autonomie de 10 ore, conform producătorului.

Același S Pen, la fel ca și în cazul smartphone-ului Note 9, poate fi folosit pe post de telecomandă pentru diverse operațiuni, precum realizarea fotografiilor sau controlarea player-ului video.

Utilizatorii vor beneficia de Spotify Premium gratuit vreme de trei luni și de YouTube Premium în cadrul unui trial gratuit de 4 luni.

$649 de dolari va costa varianta cu 6GB memorie RAM. Versiunea cu 8GB RAM va fi disponibilă pentru 729 de dolari.

Galaxy Tab S6 va îmbrăca culorile Mountain Gray, Cloud Blue și Rose Blush, urmând să intre pe piață la începutul lunii septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
tableta
galaxy