Samsung va lansa anul viitor un al doilea smartphone pliabil

Samsung va lansa anul viitor un al doilea smartphone pliabil
scris 5 sep 2019

Producătorul coreean va folosi formatul telefoanelor cu clapetă pentru al doilea său smartphone pliabil, un smartphone cu un cu totul alt principiu constructiv decât Fold.

Samsung nu a reușit încă să scoată pe piață Galaxy Fold, dispozitiv cu mari probleme de construcție, însă deja plănuiește lansarea unui al doilea smartphone pliabil pentru 2020.

Conform Bloomberg, producătorul coreean lucrează un smartphone cu ecran 6,7 inch care se pliază asemenea unui telefon cu clapetă și care ar trebui să fie mai subțire, dar și mai ieftin decât Fold.

Spre deosebire de Fold, telefonul de anul viitor va lua formatul unui smartphone normal când va fi deschis și va deveni mai mic și mai portabil când va fi pliat.

Smartphone-urile Nokia stau cel mai bine la update-urile de Android CITEȘTE ȘI Smartphone-urile Nokia stau cel mai bine la update-urile de Android

Din acest punct de vedere, al doilea smartphone pliabil al celor de la Samsung pare un pas în cu totul altă direcție decât așteptările publicului de la acest tip de device. Plierea era văzută până acum ca un mijloc prin care se făcea loc unui ecran mai mare, ca de tabletă, nu pentru micșorarea unui telefon obișnuit.

Samsung colaborează cu designerul american Thom Browne, care încearcă să facă din al doilea smartphone pliabil al producătorului coreean un device fashion, așa cum erau considerate și telefoanele cu clapetă în urmă cu peste 10 ani.

Conform unor surse din cadrul companiei, dispozitivul în cauză ar urma să aducă în același pachet cele mai noi tehnologii și caracteristicile de design care să trezească nostalgia utilizatorilor.

Vor exista două camera foto pe spatele telefonului care vor fi folosite drept camere principale când dispozitivul este deschis, dar care vor putea fi folosite și pentru selfie-uri când acesta va fi pliat.

După mai multe luni de reparații și amânări, Samsung cred că Galaxy Fold este pregătit să intre pe piață și îl va relansa pe 6 septembrie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
smartphone