Samsung va lansa un încărcător wireless care va putea încărca două dispozitive simultan

Samsung va lansa un încărcător wireless care va putea încărca două dispozitive simultan
scris 23 iul 2018

Samsung va lansa în curând o nouă versiune a încărcătorului său wireless, versiune ca va putea fi folosită pentru a încărca în același timp două device-uri.

Noul încărcător wireless va fi prezentat, cel mai probabil, pe data de 9 august, atunci este programat evenimentul de lansare al celui de-al doilea flagship Samsung din acest an.

Una din motivațiile lansării unui nou încărcător wireless vine din nevoia unei încărcări mai rapide. Din informațiile de până acum, se pare că smartphone-ul Note 9 va dispune de o baterie de 4.000 mAh.

Capacitatea cu 25% mai mare decât norma actuală va aduce, bineînțeles, un sport de performanță, însă va avea nevoie și de un încărcător mai rapid pentru ca procesul de alimentare să nu dureze prea mult.

Ca și cele de până acum, noul încărcător Samsung va fi compatibil cu standardul Qi, folosit de majoritatea producătorilor, inclusiv de Apple. De asemenea, acesta va fi capabil de încărcare rapidă.

Google va lansa mai multe dispozitive noi alături de seria Pixel 3 de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Google va lansa mai multe dispozitive noi alături de seria Pixel 3 de smartphone-uri

Principala calitate a noului încărcător va veni din faptul că va pute încărca simultan două dispozitive compatibile, indiferent că este vorba de două smartphone-uri sau de un smartphone și smartwatch.

Informațiile despre noul încărcător wireless al celor de la Samsung au devenit publice după ce un magazin online a publicat mai devreme o imagine a ambalajului.

Ca și numărul camerelor foto de pe telefoane, capacitatea de încărcare a încărcătoarele wireless este așteptată să crească.

Apple, care anul trecut, odată cu iPhone X, și-a lansat primul încărcător wireless, se zvonește că lucrează în prezent la un nou încărcător, care putea alimenta în paralele nu mai puțin de trei dispozitive.

Samsung va lansa un încărcător wireless care va putea încărca două dispozitive simultan

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
samsung
incarcator wireless
note 9