Samsung va prezenta în curând noi smartphone-uri din seria Galaxy A

Samsung va prezenta în curând noi smartphone-uri din seria Galaxy A
scris 14 mar 2022

Compania coreeană Samsung a trimis invitații de presă pentru un eveniment ce va avea loc săptămâna aceasta și în cadrul căruia vor fi prezentate noi smartphone-uri Galaxy A.

Gama de mijloc Galaxy A se va afla în centrul atenție la evenimentul pe care Samsung îl pregătește pentru 17 martie, eveniment care va fi transmis în direct atât pe site-ul companiei, cât și pe canalul de YouTube al acesteia.

Se așteaptă ca în cadrul acestui eveniment să fie prezentate modelele Galaxy A73 și A53. Ambele ar urma să aibă 5G. Despre A73 se crede că va avea un ecran de 6,7 inch și chipset Snapdragon 750G. A53 este așteptat cum un ecran de 6,5 inch și un chipset Exynos 1200.

Samsung lansează un update pentru Galaxy S22, care vizează reducerea intenționată a performanței CITEȘTE ȘI Samsung lansează un update pentru Galaxy S22, care vizează reducerea intenționată a performanței

Anul trecut, tot pe 17 martie, Samsung prezenta alte două noi modele ale seriei, Galaxy A52 și Galaxy A72.

Evenimentul de prezentare al noii serii Galaxy A vine la doar puțin peste o lună după ce Samsung și-a prezentat flagship-urile seriei Galaxy S22, care include așa-zisul urmaș al seriei Note, modelul S22 Ultra.

Compania coreeană se află în centrul unui scandal provocat de faptul că a limitat în secret performanța propriile smartphone-uri, pentru a obține o autonomie mai bună. Samsung a promis un update, care va permite utilizatorilor se opteze între performanță maximă și optimizare pentru creșterea autonomiei, update care este disponibil, deocamdată, doar în Coreea de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy a