Schimbare după 2 zile - Filelist, cel mai mare site de piraterie online din România, nu va mai fi închis

Schimbare după 2 zile - Filelist, cel mai mare site de piraterie online din România, nu va mai fi închis
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2023

Filelist nu se va mai închide în cele din urmă, cel mai mare site de torrente din România urmând să fie preluat de o altă echipă de admini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vestea a fost anunțată de către „EboLLa”, administratorul de sistem al Filelist, arată Hotnews.

FOTO Google, Amazon și Cloudflare anunță cel mai mare atac DDoS de până acum. Avertisment la scară largă CITEȘTE ȘI FOTO Google, Amazon și Cloudflare anunță cel mai mare atac DDoS de până acum. Avertisment la scară largă

„Am fost copleșiți de urările și de mesajele voastre! Știți că de-a lungul anilor mereu am spus despre comunitate ca are un cuvânt greu de spus. Cuvintele voastre au contat mereu și nu am fost nepăsători la ele niciodată. Vocea voastră s-a auzit și acum. Mă bucur să vă anunț că site-ul nu se va închide! Din acest moment sunt pornite și donațiile înapoi, deci totul revine la normal”.

El a explicat de asemenea că unul din fondatorii site-ului, „God”, a revenit si va prelua partea tehnică din nou pentru „ca site-ul să fie în continuare în viață”.

Meta declanșează noi concedieri CITEȘTE ȘI Meta declanșează noi concedieri

„Este de încredere, loial și cu siguranță lucrurile vor merge bine din punctul ăsta de vedere. Era totuși nevoie și de o persoană care să facă cealaltă parte din treabă. Oana se va ocupa de azi înainte de tot ce ține de staff, plata serverelor și toate lucrurile interne pe care le face un SysOp. Deci va primi promote la clasa de SysOp. Este mai mult decât capabilă și competentă ca să mențină frâiele și să se asigure că totul va merge bine din punct de vedere intern. Felicitări!”, a transmis Ebolla.

El a dat asigurări că cei doi vor continua munca necesară menținerii în viață a Filelist.

„Acestea fiind spuse, acest anunț va fi și ultimul meu anunț. Eu, EboLLa, mă retrag definitiv din comunitate. Vreau să vă mulțumesc și eu personal pentru toate mesajele private și pentru toate urările pe care mi le-ați adresat. Au fost enorm de multe și vă mulțumesc din inimă pentru ele!”, a mai transmis acesta.

Anterior a fost anunțat că Filelist, cel mai mare site de piraterie online (torrente) din România, se va închide la începutul anului viitor.

Timp de 16 ani Filelist a servit ca principala sursă de conținut piratat. Platforma este privată, iar accesul se face doar pe baza invitației.

Netflix va deschide magazine fizice, inclusiv pentru experiențe culinare CITEȘTE ȘI Netflix va deschide magazine fizice, inclusiv pentru experiențe culinare

În anul 2020, autoritățile din România au pus sechestru pe domeniul.ro al site-ului, dar la câteva zile trackerul a reapărut în online sub domeniul.io, care este activ și astăzi. Noul domeniu este localizat (dedicat) în zona teritoriilor britanice din Oceanul Indian.

viewscnt
Afla mai multe despre
piraterie online
filelist