Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12

Apple va lansa, în curând, iOS 17.1, care va include rezolvarea problemei cu radiațiile de la iPhone 12
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 oct 2023

Smartphone-urile Apple vor primi, peste câteva zile, update-ul 17.1 de iOS, care, printre altele, va include rezolvarea pentru nivelul ridicat de radiații identificat de autoritățile franceze la iPhone 12.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va lansa iOS 17.1 pe 24 octombrie, conform autorităților franceze, iar acest update va include și o soluție pentru problema radiațiilor pe care doar Franța a avut-o cu iPhone 12.

În septembrie, Franța a blocat vânzările la iPhone 12 din cauza unui nivel ridicat al radiațiilor identificat de autoritatea locală.

OnePlus își va lansa primul smartphone pliabil pe 19 octombrie CITEȘTE ȘI OnePlus își va lansa primul smartphone pliabil pe 19 octombrie

Apple a replicat că Franța a folosit un sistem care nu a măsurat corect radiațiile, dar, pentru a nu lungi perioada în care iPhone 12 este interzis de la vânzări, va lansat un update ce va rezolva problema.

Acest update se pare că va fi chiar primul update major pentru iOS 17, care va fi disponibil pe smartphone-urile Apple din 24 octombrie.

Dincolo de rezolvarea problemei cu radiațiile și repararea primului val de bug-uri din iOS 17, update-ul va mai aduce o serie de noutăți pentru AirDrop, Wallet, Dynamic Island și Apple Music.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios 17
iphone 12
franța
radiații