Schimbare la vârful Samsung Electronics România. Hun Lee preia conducerea filialei locale

Schimbare la vârful Samsung Electronics România. Hun Lee preia conducerea filialei locale

Hun Lee

scris 17 mai 2017

Compania Samsung l-a numit pe Hun Lee la conducerea Samsung Electronics România, acesta urmând a coordona activitatea din România și Bulgaria. Hun Lee, 46 de ani, îl înlocuiește pe Joseph Kim, care va prelua conducerea Samsung Electronics Polonia.

Noul președinte al Samsung Electronics România s-a alăturat echipei Samsung Electronics în anul 2002, în funcția de Marketing Manager la sediul central din Coreea de Sud. După 10 ani de activitate în domeniul marketingului în cadrul companiei, Hun a devenit director al diviziei europene de Visual Display (2013-2014) și, ulterior, președinte al Samsung Electronics Cehia (2015-2017).

„Sunt onorat să preiau conducerea Samsung Electronics România, o filială cu rezultate excelente în ultimii ani. Sunt foarte încântat că această poziție îmi va permite să îmi dezvolt abilitățile strategice și să lucrez alături de o echipa dedicată și entuziastă. Cred că împreună vom consolida poziția de lider tehnologic pe care o ocupă Samsung atât în România, cât și în Bulgaria” a declarat Hun Lee.

ASF a anunțat tarifele de referință pentru polițele RCA. Exemple de tarife - de la 500 lei la peste 7.300 lei CITEȘTE ȘI ASF a anunțat tarifele de referință pentru polițele RCA. Exemple de tarife - de la 500 lei la peste 7.300 lei

Hun Lee s-a născut în anul 1971 și a studiat științele politice și diplomația la Universitatea Yonsei din Coreea și deține o diplomă de MBA în marketing și strategie, la Facultatea de Științe din cadrul Universității Duke din SUA.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung electronics romania