Șeful Apple Watch a fost promovat director de operațiuni al Apple

Șeful Apple Watch a fost promovat director de operațiuni al Apple
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 17 dec 2015

Jeff Williams, șeful diviziei de ceasuri inteligente Apple Watch a gigantului IT american, a fost promovat joi în funcția de director de operațiuni al grupului, devenind astfel mâna dreaptă a directorului executiv Tim Cook. A doua poziție ca importanță la Apple rămăsese vacantă din august 2011, de la numirea lui Cook la conducerea grupului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Cu siguranță, Jeff este cel mai bun director de operațiuni cu care am lucrat vreodată", a spus Cook într-un comunicat.

Williams lucrează în cadrul Apple din 1998, iar în 2004 a fost numit vicepreședinte de operațiuni. Potrivit Apple, Williams a avut un rol important în propulsarea companiei pe piața telefoanelor mobile, odată cu lansarea iPhone în 2007.

Noul director de operațiuni al Apple va continua să supravegheze dezvoltarea Apple Watch, primul dispozitiv purtabil cu conexiune la internet din portofoliul companiei.

Tot astăzi, Apple a anunțat că vicepreședintele de marketing Phil Schiller va conduce și divizia Apple App Store a grupului, în timp ce Tor Myhren, directorul de creație al agenției de publicitate Grey Group, se va alătura Apple în primul trimestru din 2016 în postura de vicepreședinte al diviziei de comunicare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
jeff williams
tim cook
promovare
conducere
director operatiuni