Senior Software, un business în creștere cu peste 11% în anul pandemiei

Senior Software, un business în creștere cu peste 11% în anul pandemiei
scris 24 mar 2021

Frnizor software Senior Software a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri în valoare de 33,8 milioane de lei, în creștere cu peste 11% față de anul anterior. 

În anul declanșării pandemiei, Senior Software a adăugat 40 de companii noi în portofoliul de clienți, realizând implementări software, chiar și de la distanță, în cadrul unor branduri renumite din diferite industrii. 

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

“2020 a fost un an cu multiple provocări, însă ne-am străduit să fim alături de clienții noștri, oferindu-le soluțiile de care aveau nevoie în noul context. Am prevăzut de la început că automatizarea fluxurilor de lucru și conectarea în permanență la business sunt principiile de bază pentru afacerile care vor să rămână competitive”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Fondată în 2003, compania dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din 160 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
senior software
pandemie