Smartphone-urile Pixel 3, blocate complet din cauze necunoscute

Smartphone-urile Pixel 3, blocate complet din cauze necunoscute
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 sep 2021

Utilizatorii seriei de smartphone-uri produse de Google, Pixel 3, se confruntă cu o problemă a cărei cauză este necunoscută și a cărei soluție încă lipsește - acestea se blochează complet “peste noapte” și nu mai pot fi folosite deloc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Din ce în ce mai mulți posesori ai smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL se plâng că se trezesc cu acestea blocate. Fenomenul este cunoscut ca “bricking” și semnifică blocarea telefonului într-un mod de administrare, ce face imposibilă repararea prin metode accesibile utilizatorului.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Primele cazuri au apărut, din câte se pare, în urmă cu mai multe luni. În ultima vreme, numărul celor care se confruntă cu această problemă a crescut, iar mărturiile celor afectați pot fi văzute pe rețelele sociale.

Apple repară gratuit modelele din ultima serie de iPhone care rămân fără sunet CITEȘTE ȘI Apple repară gratuit modelele din ultima serie de iPhone care rămân fără sunet

Dintr-un motiv încă necunoscut, smartphone-urile Pixel 3 intră în modul Qualcomm Emergency Download Mode, însă nu descarcă vreun kit de instalate, ci rămân blocate aici.

Cel mai grav este că, până acum, Google a ignorat complet plângerile utilizatorilor afectați și nu a oferit o soluție. Se speculează că inginerii companiei sunt curent, dar nu au depistat deocamdată cauza.

Și nu este singura problemă de care se plâng utilizatorii seriei Pixel 3. Pe Reddit, dar și pe alte platforme sociale, aceștia vorbesc de un bug al aplicației Google Clock, care nu mai redă alarmele la orele setate, ceea ce a făcut ca mulți utilizatori să întârzie la serviciu sau diverse întâlniri.

Dificultățile cu care se confruntă utilizatorii Pixel 3 desenează o imagine negativă smartphone-urilor dezvoltate de Google, chiar cu câteva săptămâni înainte ca gigantul american să prezinte seria Pixel 5.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
pixel 3
google