Snapchat+ trece de 3 milioane de abonați

Snapchat+ trece de 3 milioane de abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 apr 2023

Abonamentul vândut de Snapchat are acum peste 3 milioane de abonați plătitori, anunță platforma socială americană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai bine de 3 milioane de oameni plătesc acum pentru un abonament Snapchat+, care oferă o serie de servicii în plus față de funcționalitățile de care se bucură utilizatorii obișnuiți.

Pentru 4 dolari pe lună, abonații se bucură de o serie de beneficii printre care accesul la funcționalități experimentale, vizualizarea privată a postărilor și a story-urilor, filtre și efecte avansate, funcții suplimentare de prelucrare foto și altele.

Smartphone-ul pliabil Google apare pentru prima oară într-o filmare CITEȘTE ȘI Smartphone-ul pliabil Google apare pentru prima oară într-o filmare

Lansat în luna iulie a anului trecut, Snapchat+ a atins 1 milion de abonați deja după prima lună. Jumătate de an mai târziu, în ianuarie 2023, se ajungea la 2 milioane de abonați.

Faptul că al treilea milion de abonați a fost adăugat după doar trei luni, sugerează o accelerare a creșterii numărului de abonați, ceea ce este semnal pozitiv nu doar pentru Snapchat, ci și pentru alte platforme sociale care vor să urmeze acest model de business.

Snapchat are 750 de milioane de utilizatori lunari, dintre care 375 de milioane intră cel puțin o dată pe zi, conform celui mai recent anunț oficial, făcut în luna februarie.

Compania nu a avut un 2022 foarte bun, după ce a disponibilizat 1.300 de angajați și a renunțat la anumite produse pe care le dezvolta, precum drona Pixy.

viewscnt
Afla mai multe despre
snapchat
social media
abonament