Softbinator Technologies se desprinde din Cornerstone Technologies

Softbinator Technologies se desprinde din Cornerstone Technologies

Daniel Ilinca

scris 18 feb 2020

Softbinator Technologies, companie specializată în proiecte de R&D în blockchain și Inteligență Artificială, s-a desprins din Cornerstone Technologies (CST), noua entitate fiind condusă de Daniel Ilinca.

Echipa Softbinator Technologies numără în prezent 60 de specialiști IT, iar compania are în plan angajarea a peste 40 de programatori pană la finalul anului în sediile din București și Constanța. Pe lângă extinderea pe piețele internaționale și planurile de colaborare cu firme locale, Softbinator Technologies mizează și pe colaborarea cu zona academică.

Bombardier vinde divizia de echipamente feroviare grupului francez Alstom, într-un acord de 8,2 miliarde de dolari. Companiile, prezente și în România CITEȘTE ȘI Bombardier vinde divizia de echipamente feroviare grupului francez Alstom, într-un acord de 8,2 miliarde de dolari. Companiile, prezente și în România

Din structura noului acționariat fac parte Daniel Ilinca, CEO, care deține pachetul majoritar de acțiuni, Alexandru Dianu, COO, Marius Băisan, CTO și Andreea Popa, CFO.

Portofoliul Softbinator Technologies va cuprinde atât propriile soluții software și hardware, cât și proiecte de outsourcing, iar focusul companiei se va îndrepta cu precădere spre domeniile blockchain, fintech, medtech, edutech și gaming. 

Brandul Softbinator a fost lansat în 2011.

viewscnt
Afla mai multe despre
softbinator technologies
cornerstone technologies
daniel ilinca