Softlead atrage o finanțare de 200.000 de euro, la o evaluare de 1,4 milioane de euro

Softlead atrage o finanțare de 200.000 de euro, la o evaluare de 1,4 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2022

Softlead, platformă de soluții software, atrage o rundă de finanțare de 200.000 de euro, la o evaluare de 1,4 milioane de euro. Plasamentul privat a fost realizat prin platforma de crowdfunding Ronin.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Printre investitori se află antreprenori și Business Angels din România, din domenii precum IT/software, blockchain, plăți online, ca și din industrii conexe: Alexandru Lăpușan, Călin Lupșan, Felix Crișan.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

Investiția atrasă permite creșterea accelerată a platformei Softlead.ro pe piața locală, dezvoltarea modulului Softlead Digital DNA, precum și pregătirea pentru internaționalizare.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

“Această rundă de finanțare și atragerea unor nume cheie din industria IT în echipa Softlead va conduce către îndeplinirea obiectivelor de creștere rapidă la nivel local”. Alexandra Roată, Co-Founder Softlead.

“Una dintre cele mai importante realizări ale închiderii acestei runde este faptul că printre investitori se află și clienții și partenerii Softlead”, adaugă Andrei Dumitrașcu, Co-Founder Softlead.

De asemenea, pentru perioada următoare, Softlead vizează creșterea și dezvoltarea departamentelor de software development, digital marketing și vânzări.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

În 2021, platforma Softlead.ro a înregistrat cu 45% mai multe cerințe de implementări software față de anul anterior, valoarea totală a proiectelor însumând 4.158.000 de euro (cu 26% mai mult decât perioada anterioară). Rezultatele Softlead sunt validate de perspectiva globală a industriei, unde, potrivit Gartner, în 2022 se așteaptă o creștere cu 11% a investițiilor în soluții software.

viewscnt
Afla mai multe despre
softlead
ronin