Sony lansează smartphone-ul Xperia XA2 Plus

Sony lansează smartphone-ul Xperia XA2 Plus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iul 2018

Sony a anunțat un al treilea smartphone al seriei Xperia XA2, numit XA2 Plus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După XA2 și XA2 Ultra Sony lansează un al treilea smartphone din aceeași serie, smartphone care împărtășește multe din caracteristicile de design și tehnice ale primelor două.

Xperia XA2 Plus păstrează chipset-ului Snapdragon 630 și camera foto de 23 MP de la primele două modele din serie, însă vine cu rame mai înguste, care-i conferă un design mai apropiat de 2018.

Smartphone-ul cu ecran full HD de 6 inch este protejat cu sticla rezistentă Gorilla Glass 5, cea care conferă rezistență la șocuri, dar a fost criticată pentru ușurința cu care se zgârie la utilizarea normală.

YouTube lansează un instrument pentru protejarea conținutului original CITEȘTE ȘI YouTube lansează un instrument pentru protejarea conținutului original

Procesorul de opt nuclee tactate la 2,2 GHz este secundat de un chipset grafic Adreno 508, 4 GB sau 6 GB memorie RAM, respectiv 32 GB sau 64 GB spațiu de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card de memorie.

Camera foto de 23 MP are un senzor Exmor RS de 1/2.3 inch, cu apertura f/2.0, lentilă wide de 84 de grade și ISO 12.800. Aceasta poate filma în format 4K și dispune de un mod slow motion în care filmarea se face cu 120 de cadre pe secundă.

Bateria de 3.580 mAh poate fi încărcată rapid grație suportului pentru standardul Quick Charge 3.0. Încărcarea se face folosind un port USB-C, iar din dotare nu lipsește ieșirea audio de 3,5 mm.

Cei de la Sony nu au anunțat data și prețul la care Xperia XA2 Plus, care va fi disponibil pe negru, argintiu, auriu și verde, va intra pe piață

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
experia
smartphone