Spotify își suspendă activitatea în Rusia

Spotify își suspendă activitatea în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2022

Spotify își suspendă activitatea în Rusia din cauza noilor legi ale țării cu privire la ceea ce companiile media pot difuza sau posta online. Materialele publicate considerate ”fake news” despre invazia rusă în Ucraina ar putea atrage pedepse mari cu închisoarea, conform noului regulament, transmite BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noul regulament ”restricționează și mai mult accesul la informații, elimină libertatea de exprimare și incriminează anumite tipuri de știri, punând în pericol siguranța angajaților Spotify și, eventual, chiar și a ascultătorilor noștri”, a transmis Spotify într-un comunicat trimis agențiilor de presă.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

”După ce am analizat cu atenție opțiunile noastre și circumstanțele actuale, am ajuns la decizia dificilă de a ne suspenda complet serviciile în Rusia”, se mai adaugă în comunicat.

Compania și-a închis sediul din Rusia la începutul lunii martie și nu a putut să-și vândă abonamentele premium în țară din cauza restricțiilor impuse de furnizorii de plăți pe fondul sancțiunilor internaționale aplicate Rusiei, scrie News.ro

Spotify este cea mai cunoscută platformă de streaming muzical, iar în ultimul timp a adăugat și o varietate de podcasturi.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
rusia