Startup-ul Humans atrage o finanțare de 9 milioane de dolari. Răzvan Munteanu și Elrond Research se numără printre investitori

Startup-ul Humans atrage o finanțare de 9 milioane de dolari. Răzvan Munteanu și Elrond Research se numără printre investitori

Sabin Dima, CEO Humans

scris 8 sep 2021

Humans, startup romȃnesc de deep tech, a atras o finanțare de 9 milioane de dolari prin vânzarea privată de criptomonedă. Printre investitorii principali se numără antreprenorul Răzvan Munteanu, unul dintre cei mai activi investitori din zona de blockchain, și Elrond Research, brațul de investiții a companiei de blockchain Elrond din România.

Anunțul vine la scurt timp după ce compania a anunțat lansarea tehnologiei numită Proof-of-Human. Aceasta validează faptul că un om se afla în spatele fiecărei decizii a AI-ului și folosește tehnologia blockchain ca să încapsuleze fiecare AI într-un NFT (token non-fungibil), oferind astfel o interfață de manageriere și guvernanță pentru acel AI. 

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

“Planul nostru este să ne continuăm investițiile în inovație”, a declarat Sabin Dima, CEO Humans.

Humans este o platformă care integrează date și tehnologie pentru a genera modele AI unice și a le utiliza ca API (interfață de programare a aplicațiilor) de către comunitatea de afaceri. 

Printre investitori se numără și fondul de investiții Early Game Ventures.

viewscnt
Afla mai multe despre
humans
răzvan munteanu
elrond research