Twitter va oferi posibilitatea eliminării urmăritorilor

Twitter va oferi posibilitatea eliminării urmăritorilor
scris 8 sep 2021

Utilizatorii Twitter vor putea, în viitor, să elimine anumiți followeri, pe care nu-i doresc, fără să-i blocheze și fără cunoștința acestora.

Twitter a început să testeze o nouă funcție. Aceasta permite utilizatorilor să elimine urmăritorii într-un mod discret.

Noua opțiune diferă de blocarea urmăritorilor și este numită deja, neoficial, “soft block”. Asta pentru că, în primul rând, cel eliminat de pe lista urmăritorilor nu este anunțat.

WhatsApp lucrează la reacții pe bază de emoji CITEȘTE ȘI WhatsApp lucrează la reacții pe bază de emoji

În al doilea rând, pentru că, spre deosebire de blocare, cel care elimină un follower îl poate urmări pe acesta în continuare. Un utilizator poate face eliminarea cu scopul de a nu lăsa pe cineva să-i vadă postările în newsfeed.

În al treilea rând, în urma eliminării de pe lista de followeri, spre deosebire de blocare, cei doi pot comunica în continuare prin mesajele directe.

Cei eliminați au, însă, posibilitatea de a da Follow din nou, celui care i-a eliminat de pe lista de followeri, acesta din urmă putând muta, pentru a scăpa de urmăritorii nedoriții, cu protejarea postărilor. În acest caz, va trebui aprobat fiecare urmăritor în parte.

Totodată, Twitter ia în calcul lansarea unei liste de prieteni apropiați, similară celei de pe Instagram. Utilizatorii pot alege ca anumite postări să fie vizibile doar celor de pe lista de prieteni apropiați.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
social media