Startup-ul românesc MorphL a fost selectat în Techstars Montréal AI, un program de accelerare dedicat inteligenței artificiale

Startup-ul românesc MorphL a fost selectat în Techstars Montréal AI, un program de accelerare dedicat inteligenței artificiale

Ciprian & Alexandra, co-fondatori MorphL

scris 17 oct 2019

Techstars Montréal AI anunță noua serie de start-up-uri selectate pentru a face parte din programul de accelerare. MorphL este singurul startup românesc din cohortă, devenind parte din rețeaua Techstars, a treia cea mai importantă de felul său din lume.

La mai puțin de 2 ani de la înființare, MorphL a fost selectat pentru a fi parte din programul de accelerare Techstars specializat pe inteligența artificială din Montréal, Canada.

Digi Mobil introduce serviciul de date mobile 4G în banda de frecvențe de 900 MHz CITEȘTE ȘI Digi Mobil introduce serviciul de date mobile 4G în banda de frecvențe de 900 MHz

Timp de 13 săptămâni, co-fondatorii Ciprian Borodescu (CEO) și Alexandra Anghel (CTO) vor lucra cu mentori specializați pe IA din toată lumea, lucrând constant la îmbunătățirea platformei. 

Programul începe pe 9 septembrie 2019 și culminează cu un Demo Day la început de decembrie. Startup-urile care trec prin perioada de accelerare de la Techstars primesc frecvent oferte de finanțare din partea investitorilor interesați de aplicațiile din zona inteligenței artificiale.

MorphL devine astfel parte din a doua serie de incubare a acceleratorului din Montréal, în prima serie fiind selectați fondatori din SUA, UK,  Israel, Chile și Canada. 

MorphL a obținut anterior finanțare și susținere din partea European Data Incubator și Google Digital News Initiative, dobândind validarea produsului și a contextelor în care platforma poate avea cel mai mare impact. 

viewscnt
Afla mai multe despre
morphl
inteligenta artificiala