Stefanini recrutează încă 50 de persoane pentru centrul din Târgu Mureș

Stefanini recrutează încă 50 de persoane pentru centrul din Târgu Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2015

Stefanini România, subsidiara locală a companiei braziliene Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, deschide un nou centru de suport la Târgu Mureș, pentru care va recruta 50 de persoane în următorul an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat, compania intenționează ca în următorii doi ani numărul angajaților din noul centru să ajungă la 100.

Recrutările vor începe în luna octombrie, fiind căutați candidați pentru poziția de Service Desk Analyst, pentru limbile germană și maghiară. Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat este o cerință obligatorie pentru toți candidații. Pentru secțiunea de limbă germană vor fi recrutați 50 de angajați, iar pentru maghiară se vor face angajări în funcție de nevoile companiei. Dintre angajații care vor fi recrutați în noul centru, 80% vor avea un nivel de experiență junior, iar 20% senior.

"Le vom oferi angajaților din Târgu Mureș posibilitatea dezvoltării unei cariere într-o companie multinațională, axată pe performanță și valori legate de performanță. Aceștia vor avea oportunitatea de a fi expuși la mediul internațional de lucru din cadrul Stefanini", a declarat Andreea-Dana Stănescu, Service Delivery Senior Director, Stefanini România.

Noul centru va furniza servicii pentru companii multinaționale, care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine. Clienții care vor fi deserviți de noul centru provin din diverse domenii, precum: producție, servicii financiare și de management sau automotive.

Stefanini este o companie braziliană cu 27 de ani de experiență în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Compania este prezentă în 34 de țări și oferă expertiză IT clienților din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
stefanini
angajati