Suita Google Workspace este disponibilă pentru toți utilizatorii

Suita Google Workspace este disponibilă pentru toți utilizatorii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iun 2021

Suita avansată de office, oferită până acum doar companiilor, Google Workspace, este disponibilă tuturor utilizatorilor care dețin un cont Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Google schimbă, din nou, strategia din mers și transformă soluțiile Google Workspace și Google Chat din servicii de enterprise în produse disponibile tuturor utilizatorilor, ceea ce crește numărul potențialilor plătitori pentru funcțiile suplimentare.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Utilizatorii Google vor avea în Gmail opțiunea de a activa Google Chat, serviciu de comunicare ce, cu aceeași ocazie primește o serie de funcții noi, precum instrumente de moderare, roluri pentru participanți și posibilitatea descoperirii așa-numitelor Spații (camere virtuale de discuții).

Workspace este versiunea avansată de office a companiei, care include funcții avansate la care utilizatorii versiunilor gratuite de Gmail și Drive nu aveau acces până acum. În primul rând, Workspace oferă o mult mai bună interoperabilitate a serviciilor.

O altă noutate, vizează marile companii, pe care Google vrea să le aibă în continuare drept clienți, chiar dacă Workspace poate fi folosit de oricine. Corporațiile vor putea folosi propriul sistem local de criptare a datelor, cu opțiuni suplimentare pentru organizare și permisiuni de de acces.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Cu aceeași ocazie, Google lansează “Workspace Individual”, un set de instrumente office care pot fi folosite fără a fi necesară configurarea unui domeniu propriu. Acesta va costa 10 dolari pe lună.

Prin extinderea accesului la Workspace, Google spune că acum că suita sa office are peste 3 miliarde de utilizatori, numărându-i, probabil, aici și pe cei care nu folosesc decât Gmail.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
workspace
office