Samsung nu a luat încă o decizie cu privire la suspendarea producției unui nou telefon ieftin

Samsung nu a luat încă o decizie cu privire la suspendarea producției unui nou telefon ieftin
scris 14 iun 2021

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co. a precizat că nu a decis încă dacă va suspenda producția noului său telefon ieftin, după ce în media au apărut informații potrivit cărora s-ar fi oprit producția telefonului Galaxy S21 Fan Edition din cauza crizei de cipuri, transmite Bloomberg.

"Chiar dacă nu putem discuta detalii referitoare la un produs care nu a fost lansat încă, nu a fost luată o decizie definitivă cu privire la presupusa suspendare a producției", a informat Samsung Electronics.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Anterior, cotidianul sud-coreean Electronic Times, citând o sursă din interiorul industriei, a dezvăluit că Samsung ar fi suspendat producția celei mai ieftine versiuni a noului model de telefon Galaxy S21 din cauza deficitului de aprovizionare cu procesoare Qualcomm, scrie Agerpres.

Telefonul Galaxy S21 Fan Edition este așteptat să fie lansat pe piață la finele acestui an.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Anul trecut, Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy S20 FE 5G, echipat cu un procesor Snapdragon 865, ecran AMOLED, difuzoare stereo, rezistent la apă și un preț atractiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
telefon ieftin