Telekom Mobile, parteneriat cu Samsung pentru servicii 5G în București și alte 10 orașe

Telekom Mobile, parteneriat cu Samsung pentru servicii 5G în București și alte 10 orașe
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iun 2023

​Telekom Mobile, operator care a lipsit la licitația de spectru radio pentru servicii 5G de anul trecut, a încheiat un parteneriat cu Samsung în București și în alte 10 orașe. Serviciile 5G sunt disponibile atât la cartelă cât și abonament, iar pentru a le accesa, utilizatorii care se află în zona de acoperire trebuie să dețină un SIM și un terminal compatibile 5G.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Profit.ro a anunțat anterior că Telekom Mobile a lansat servicii 5G în România - VIDEO AICI

Telekom Mobile, operatorul de servicii mobile păstrat de grupul elen OTE după vânzarea operațiunilor fixe către Orange, a anunțat miercuri că oferă acces la tehnologia 5G în București (inclusiv Otopeni) și în alte zece orașe (Brașov, inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, inclusiv Mamaia, Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea), scrie Hotnews.ro.

Protestul moderatorilor Reddit va continua pe termen nelimitat CITEȘTE ȘI Protestul moderatorilor Reddit va continua pe termen nelimitat
  • „Operatorul facilitează accesul la tehnologia 5G atât la cartelă cât și la abonament. Toți utilizatorii care dețin un SIM și un terminal compatibile 5G și care se află în zona de acoperire a tehnologiei 5G, vor beneficia de avantajele acestei tehnologii: latență redusă, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate și consum redus al bateriei.
  • Lansarea tehnologiei a beneficiat de sprijinul Samsung în calitate de partener de implementare pentru asigurarea compatibilității terminalelor.”, este mesajul companiei.

Cel mai probabil, Telekom Mobile a lansat aceste servicii 5G în spectrul radio existent.

În lipsa participării Telekom Mobile la licitația 5G, Orange, Vodafone și RCS&RDS vor plăti statului 432,6 milioane de euro pentru utilizarea de noi frecvențe de spectru radio, „un rezultat bun în actualul context macroeconomic și politic”, a declarat în luna noiembrie 2022 Vlad Stoica, președintele autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) la acel moment.

Statul a scos la vânzare spectru radio de aproape 700 milioane de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
5g
telekom
samsung