Threads implementează tag-urile

Threads implementează tag-urile
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 dec 2023

La cinci luni de când a fost lansată, cea mai nouă rețea socială dezvoltată de Meta primește suport pentru tag-uri, însă, acestea funcționează diferit față de ceea ce le este cunoscut utilizatorilor de la alte rețele sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Meta a adăugat suport pentru tag-uri de conținut rețelei sociale Threads. Utilizatorii pot folosi aceste tag-uri pentru a crește șansa de a le fi descoperite postările.

Tag-urile din Threads funcționează, însă, diferit de cele de pe alte rețele sociale, inclusiv de cele de pe Instagram, rețea deținută tot de Meta.

Threads s-ar putea lansa în Europa săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Threads s-ar putea lansa în Europa săptămâna viitoare

În primul rând, tag-urile din Threads sunt lipsite de caracterul # și arată mai degrabă precum link-urile obișnuite.

În al doilea rând, o postare poate acomoda un singur tag, astfel că utilizatorii trebuie să selecteze cu grijă tag-ul dorit.

Limitarea la un singur tag per post ar putea ajuta la limitarea abuzurilor. Pe Instagram, X și alte rețele sociale hashtag-urile au fost folosite inclusiv pentru a răspândi informații false.

Noua facilitate, una dintre cele mai așteptate de utilizatorii rețelei, vine cu doar câteva zile înainte de lansarea în Europa, care ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
tag