Transmisiunile video live pe Facebook pot fi realizate și de pe PC

Transmisiunile video live pe Facebook pot fi realizate și de pe PC
scris 23 mar 2017

Facebook anunță lansarea pe PC a funcției live video, utilizatorii de laptopuri și desktop-uri putând să filmeze și să transmită în direct conținutul video pe Facebook.

Posibilitatea de a realiza transmisiuni video în direct pe Facebook a fost până acum valabilă pentru dispozitivele mobile, pe PC doar paginile beneficiind de această opțiune. Facebook anunță acum că toți utilizatorii de PC vor putea să realizeze stream-uri video live.

Transmisiunile live pe Facebook de pe PC se vor putea face atât cu o banală cameră web, cât și cu echipamente externe complexe. În al doilea caz se vor putea realiza transmisiuni de calitate mai bună, inclusiv pentru a livra conținutul vizibil pe ecranul calculatorului.

Apple lansează aplicația video Clips cu care va concura Snap și Facebook CITEȘTE ȘI Apple lansează aplicația video Clips cu care va concura Snap și Facebook

Facebook încearcă, astfel, să atragă mai mult conținut de calitate, realizat de către profesioniști și nu numai. Opțiunile și posibilitățile de creare a conținutului video de calitate sunt mult mai bune pe PC decât pe device-urile mobile.

Nu în ultimul rând, Facebook țintește zona de gaming, acolo unde Twitch, achiziționat de Google în 2014, este cel mai folosit serviciu. Prin lansarea pe PC a transmisiunilor video live, Facebook poate ajunge în scurt timp să depășească Twitch în ceea ce privește conținutul.

Utilizatorii de PC vor putea iniția transmisiunile video live din căsuța obișnuită de postare, acolo unde apare acum și opțiunea “Live Video”.

Transmisiunile video live pe Facebook pot fi realizate și de pe PC

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
live
video